OUR RECENT WORK

OUR PROJECT

CASES

RECENTE PROJECTEN

Kerstcampagne PSV

PSV staat bekend als een BVO die hecht is met hun achterban en ook graag de kernwaarden van de club wil verwerken in campagnes. Ze willen graag voorop lopen in innovaties en hun supporters blijven verrassen.

PSV Business verlengingscampagne

Alle business seat houders ontvingen een gepersonaliseerde video met een prachtige sfeerimpressie van alle wedstrijden en evenementen van PSV Business.

Politie

Hoe kan de Politie meer gebruik maken van getuigenissen van jongeren bij misdrijven. Er gaan vaak enorm veel filmpjes rond van vechtpartijen, overvallen en andere misdrijven. Deze content is vaak enorm waardevol voor de Politie. Om jongeren op een manier aan te spreken de politie te helpen, dit te melden en te delen dien je natuurlijk out of the box te denken.

Paaspop 2018

Paaspop wilde in 2018 een speciale video versturen aan de voormalige bezoekers van het bekende festival dat elk jaar wordt gehouden in Brabant tijdens Pasen.

KNVB Welkom op Voetbalshow

De KNVB wilde graag kinderen in de doelgroep van 6 tot 12 jaar welkom heten op voetbal. Deze rol ligt vaak bij de clubs, maar de KNVB als overkoepelende organisatie wil hier ook meer een rol in gaan spelen.

Ajax / ABNAmro Ballenjongens en -meisjes

Ajax heeft in samenwerking met ABN Amro een testdag georganiseerd voor de nieuwe ballenjongens en meisjes. Voor onze opdrachtgever Players United heeft het Mediaoffensief een algemene after movie gecombineerd met persoonlijke elementen.

ADO Gescout

Met een ludieke campagne werden diverse voormalige bezoekers van het ADO stadion gescout door de spelers van ADO Den Haag.

ADO Bedankt

De volledige campagne is in samenwerking met Het Mediaoffensief bedacht en uitgewerkt. Dit inclusief email, landingspagina, databaseconnectie en designs.

KNVB

KNVB

Voor de KNVB hebben wij verschillende campagnes uit mogen voeren waaronder de “welkom op voetbal show”.

Philips Signify

Hoe bereik je tijdens Corona je belangrijkste accounts als Signify. Marketingpartner Morres & Company kwam in overleg met PSV bij Het Mediaoffensief uit om een gepersonaliseerde videocampagne tijdens de feestdagen te sturen naar hun accounts in de Benelux.

De Werkgeverij

Uniek samenwerkingsverband binnen de Gelderse zorg. Een compleet platform inclusief marktplaats, chat afspraak module en vacature nieuwsbrief.

Provoet

Wij zijn trotse marketing partner van Provoet, branchevereniging voor de Pedicure

Ironmaster

Een meertalige webshop van het internationale merk Ironmaster. Veel slimme koppelingen zoals Snelstart en Trusted Shops.

CSU Business seats platform

CSU is met meer dan 16000 medewerkers de Nr.1 schoonmaakpartner in Nederland. CSU is een bekend merk in het betaald voetbal en partner van diverse Betaald Voetbalclubs.

Vlees en Co

Complete conceptontwikkeling, en re-branding. Meegroien met het concept.