WHAT WE DO

OUR SERVICES

Gepersonaliseerde Videos

WHAT WE DO

Gepersonaliseerde videocampagnes

Vanuit onze passie voor sport, media en totaalbeleving én de kennis en kunde van de digitale wereld hebben wij een unieke gepersonaliseerde video tool ontwikkeld. De kerstgroet campagne van PSV in 2015 is een startpunt geweest voor een groot aantal unieke projecten waarin gepersonaliseerde video centraal stond. 


Gepersonaliseerde video kan je inzetten om toonaangevende resultaten te behalen, maar bovenal om een lach op het gezicht van je klant of fan te toveren. Hieronder staan een aantal voorbeelden met door ons ontwikkelde campagnes als voorbeeld. Bedenk dat een campagne meer bevat dan puur de video. Denk hierbij aan unieke landingspagina’s, social media deelopties, database koppelingen en verrijking, unieke kortingscode’s en meer.

Door directe koppelingen met jouw database kunnen we snel en eenvoudig video’s opmaken, renderen en verzenden. Teksten, afbeeldingen, gesproken teksten, video- in video, keuzeopties in het verloop, animaties of normale video. Wij creëren het voor je.


Wist je dat het verzenden van een gepersonaliseerde video in de meeste gevallen ook nog eens (veel) goedkoper is dan het verzenden van een persoonlijke kaart?

Mogelijke inzet gepersonaliseerde videocampagnes voor jouw bedrijf:

Welkom voor nieuwe leden of klanten

Bedankt! Algemeen, of na een donatie of deelname

Jubilarissen

Verjaardag/Gefeliciteerd

Bedrijfsvideo on demand

Verlengen of acquisitie van leden/klanten

Kerstboodschappen (feestdagen)

Uitnodigingen (inclusief gedigitaliseerd antwoordformulier)

Staat je wens hier niet tussen? Dat is niet zo gek. 1 op 1 marketing kan heel breed worden ingezet!

Wil je graag met ons bespreken welke mogelijkheden voor jouw bedrijf geschikt kunnen zijn, of eens lekker sparren over een leuk script onder het genot van een kop koffie?

Gebruik onderstaand formulier, de chat-knop rechtsonder of bel ons op 085 025 0030