Huisstijl

Huisstijl

Wie ben je? Waar sta je voor? Wat is je visie? Wie is je doelgroep? Dit zijn belangrijke vragen die wij stellen zodra wij beginnen aan een huisstijl ontwikkeling. Vragen die beantwoord moeten zijn zodat wij een passende huisstijl kunnen ontwikkelen. Een huisstijl is een van de belangrijkste communicatietools tussen u en uw klanten/relaties. Wij gaan daarom niet over een nacht ijs!

Een huisstijl bestaat uit een naam, logo, lettertype em vorm- en beeldkeuze. Dit is de basis waarmee wij verder gaan werken!

Wanneer de huisstijl in basis is ontworpen komen de huisstijldragers aan bod. Denk hierbij aan een website, visitekaartje, briefpapier, envelop, advertentie, jaarverslag, folder, factuurpapier, offertemap, formulieren, autobelettering en presentaties. Wij als het Media Offensief kunnen al deze zaken onder 1 dak ontwikkelen waardoor wij veelal scherpere tarieven kunnen bieden voor een of een combinatie van deze huisstijldrager.

Corporate Identity
Een huisstijl is de eerste stap in Corporate identity. Naast het ontwerp en toepassen hiervan op verschillende huisstijldragers gaat het ook om de inhoudelijke boodschap van uw onderneming. Samen kijken wij welke communicatiemiddelen ingezet kunnen worden om de juiste identiteit uit te stralen! Wij kunnen dit hele project verzorgen!

Ontwikkel samen met onze designer een opvallende, professionele huisstijl. Inclusief logo, visitekaartjes, briefpapier, advertentie en kleding.

Prijs: vanaf €449,- (incl. 2 correctierondes)

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT met ons OP
WebdesignWebdesign
DrukwerkDrukwerk
StrategiënStrategiën
Film
FotografieFotografie
Gepersonaliseerde videoGepersonaliseerde video
SigningSigning
Social MediaSocial Media

Get in

touch!

This is where the map comes in.
Het Media Offensief