Kerstcampagne PSV

idea behind it

Concept

Concept

idea behind it

Kerstcampagne PSV

PSV staat bekend als een BVO die hecht is met hun achterban en ook graag de kernwaarden van de club wil verwerken in campagnes. Ze willen graag voorop lopen in innovaties en hun supporters blijven verrassen.

Onze eerste grote gepersonaliseerde videocampagne was dan ook de kerstvideo van PSV eind 2015. De feestdagen zijn een moment die je als club deelt met je supporters. Zo hebben we ook direct een nooit eerder vertoonde campagne uitgevoerd. In de video laten we zien hoe jouw eigen kerstkaart wordt geschreven door de PSV-ers, inclusief de balafdruk die de kaart heeft geraakt. De spelers zelf zijn de kaarten persoonlijk gaan bezorgen, wat ook te zien was in de navigatie. Vervolgens hebben we via Google Street ook echt de auto van de spelers in de straat van de ontvanger laten rijden.

Meer dan 28000 fans kregen de video en deze door de optie om ook een video te maken en te versturen waren de aantallen 10.000en malen groter. De email, database koppelingen, landingspagina en het personaliseren is allemaal door Het Mediaoffensief uitgevoerd en ontwikkeld. Uiteraard hebben we ook deelopties toegevoegd voor diverse socials.  

Het Mediaoffensief heeft tientallen campagnes mogen verzorgen in het betaalde voetbal. Enkele opdrachtgevers naast PSV zijn ook de KNVB, FC Twente, ADO Den Haag, Vitesse, maar voerden we ook voor sponsoren opdrachten uit bij Ajax en Feyenoord.