KNVB Welkom op Voetbalshow

idea behind it

Concept

Concept

idea behind it

KNVB Welkom op Voetbal show

De KNVB wilde graag kinderen in de doelgroep van 6 tot 12 jaar welkom heten op voetbal. Deze rol ligt vaak bij de clubs, maar de KNVB als overkoepelende organisatie wil hier ook meer een rol in gaan spelen.

 

De ambassadeur van het pupillenvoetbal ‘Nathan Rutjes’ heet de kinderen welkom bij voetbal. In een ticker hebben we diverse data verwerkt. Zo zijn de naam van de kinderen te zien, maar ook 2 andere kinderen van dezelfde vereniging. Ook worden de ouders aangesproken op hun verantwoordelijkheid op sportiviteit. De spelers van het Nederlands elftal en dameselftal heten de kinderen ook welkom.

 

In beeld komen de logo’s van de voetbalclubs en is het sportpark te zien via google maps. De email en landingspagina is door Het Mediaoffensief ontworpen met deelopties en een link voor een enquête. 2 x per jaar worden de nieuwe leden welkom geheten. In totaal waren dit het eerste jaar rond de 75.000 films. Elke jaar worden deze video’s op 2 momenten verstuurd.

 

Het Mediaoffensief heeft tientallen campagnes mogen verzorgen in het betaalde voetbal. Enkele opdrachtgevers naast de KNVB zijn ook de KNVB, FC Twente, ADO Den Haag, PSV, Vitesse, maar voerden we ook voor sponsoren opdrachten uit bij Ajax en Feyenoord.