ProVoet Verjaardagsvideo’s

idea behind it

Concept

Concept

idea behind it

ProVoet verjaardagsvideo’s

Hoe kunnen we op een originele manier onze 13000 leden verrassen op hun verjaardag.

ProVoet is de landelijke overkoepelende organisatie voor pedicures in Nederland. Sinds 2017 hebben we elk jaar weer nieuwe originele verjaardag video’s. ProVoet wilde graag persoonlijker zijn naar haar leden toe. Welk moment is er persoonlijker dan een verjaardag. Het Media Offensief heeft dan ook een gepersonaliseerde verjaardag video opgenomen met diverse persoonlijke elementen hierin. Elk jaar verrassen we de leden met een nieuwe persoonlijke insteek met verschillende thema’s.

Het Mediaoffensief verzorgd de hele campagne van A tot Z. Scripts, opnames, personalisaties, automatische databaseconnectie, zodat de video’s op de verjaardag zelf verstuurd word naar alle jarigen van die dag, email, landingspagina, etc. Er zijn geen deelopties voor de video, aangezien de film nog een verrassing dient te zijn voor alle andere leden. Wel hebben we ook mogelijkheden toegevoegd doe wel te delen waren!

Het ontvangen van een gepersonaliseerde verjaardag video is een van de leukste manieren om een glimlach op de jarige zijn of haar gezicht te toveren. De leden van ProVoet geven ook aan dit enorm te waarderen en naar uit te kijken.