De Werkgeverij

idea behinde it

Concept

Concept

Het idee

Hoe mooi zou het zijn als jij met andere werkgevers en werknemers de handen ineen slaat in de veranderende arbeidsmarkt? Dat jouw medewerkers, door te kunnen werken voor meerdere organisaties, breder inzetbaar zijn, hun talent ontwikkelen en hun werkzekerheid vergroten?

Het Mediaoffensief heeft een innovatief platform ontwikkeld. De marktplaats is een plaats waar zowel werkgever als werknemer zichzelf kan presenteren. Daarnaast hebben wij tijdens de Corona periode een chat afspraak module ontwikkeld waarbij recruiters en werknemers eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen. Dit alles in een beveiligde omgeving. Toegangsrechten zijn tot in detail in te stellen, hierdoor kunnen recruiters, teamleiders en projectleiders effectief en veilig werken. 

Chat met een recruiter

Eenvoudig afspraken maken, beveiligd (video) chatten, zowel in een mobiele app als in een desktop omgeving. Veranderende tijden vragen om innovatieve oplossingen. Deze stand alone module zorgt ervoor dat bezoekers geen externe programma’s hoeven te gebruiken.