WHAT WE DO

OUR SERVICES

IT Outsourcing

Ontzorgen

Huur een programmeur in outsourcing | HTML5 & Front End Programmeur inhuren

Het programmeren van software en het ontwikkelen van websites is een kostbare aangelegenheid voor organisaties. Als je niet de middelen of tijd hebt om iemand zelf op te leiden, heb je ook de mogelijkheid om de programmering uit te besteden via ons IT-team.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een heldere maar realistische tijd- en prijsopgave. U kunt uw ontwikkelproject geheel of gedeeltelijk laten uitvoeren door onze programmeurs. Daarnaast is het ook mogelijk om, indien u tevreden bent met het uitgevoerde werk, uren vooruit in te kopen tegen een scherpere prijs.

PHP 5 en 7 Framework Outsourcing

Project management:

Uw project wordt van begin tot eind volledig begeleid door een projectmanager. Hij of zij zorgt ervoor dat al uw wensen goed worden vertaald.

Betrouwbare uitbesteding:

We have been working with the same team for over 10 years now. Because of family ties, we ensure reliable cooperation in addition to the best quality. All our programmers are fluent in English and German.

Ons team:

8 programmeurs
2 senioren, 4 medior, 2 junioren.

Wij werken altijd in teamverband waardoor wij een vast uurtarief kunnen bieden en u altijd verzekerd bent van senior expertise.

Methode:

Onze projectmanagers komen graag vrijblijvend bij u langs om uw project te bespreken. Tijdens dit gesprek proberen wij een zo compleet mogelijk beeld van uw project te schetsen, waarna wij binnen 3 werkdagen een offerte maken voor de door ons uit te voeren werkzaamheden.

Kosten:

Hoe groter het project of het totaal aantal gewerkte uren, hoe goedkoper onze dienstverlening wordt. Wij streven naar langdurige samenwerkingen. Onze uurtarieven liggen in de meeste gevallen tussen de 35% en 55% van uw gebruikelijke kosten, afhankelijk van het aantal gewerkte uren.

PHP 5 en 7 uitbesteden

PHP is een van de open-source programmeertalen voor server-side ontwikkeling. Tegenwoordig staat PHP voor PHP Hypertext Pre-processor; aanvankelijk stond het echter voor persoonlijke startpagina’s. Het wordt meestal gebruikt om webapplicaties en websites te bouwen, omdat het als gebruiksvriendelijk wordt beschouwd. Het werkt ook op meerdere besturingssystemen omdat het platformonafhankelijk is. Het is een van de oudste programmeertalen aan de serverzijde.

If you’re also considering developing a web application, then you can opt for PHP development services. If you’re a startup or looking for a cost-effective PHP development service, you can consider outsourcing your PHP development work. It will help you to save a lot of time and money as well.

Waarom zou je PHP-ontwikkeling uitbesteden?

Outsourcing is een van de beste manieren om kosteneffectieve PHP-ontwikkelaars in dienst te nemen. PHP-ontwikkeling die de voorkeur heeft van veel grote bedrijven, en het uitbesteden van uw zakelijke project voor hetzelfde kan een effectieve zaak zijn voor uw bedrijfswebsite.

Waarom kiezen voor Hetmedia voor PHP 5 en 7 & Framework outsourcing:

Er zijn tal van betaalbare opties voor uw offshore PHP-ontwikkeling, dus waarom zijn onze experts de beste? Het uitbesteden van uw projecten aan toegewijde PHP-ontwikkelaars is een verplichting. Maar hoe weet u welk bedrijf voor het ontwikkelen van PHP-applicaties geschikt is voor uw bedrijf? Uw antwoord moet een bedrijf zijn dat naar ideeën luistert, nuttige feedback geeft en transparant is. Dat bedrijf zijn wij.

PHP-expertise is op veel plaatsen te vinden. Competentie en integriteit zijn iets moeilijker te vinden. Met Hetmedia krijg je ze alle drie.

Laravel uitbesteden

Hetmedia is een toonaangevend Laravel-ontwikkelingsbedrijf dat deskundige Laravel-ontwikkelingsdiensten levert aan wereldwijde klanten en sinds het laatste decennium uitgebreide ervaring heeft in PHP-technologie. We hebben een uitgebreide portfolio van uiterst bekwame ontwikkelaars, codeurs, ontwerpers en testers die Laravel-ontwikkelingsoplossingen, aangepaste services, Laravel-pakketontwikkeling, sjabloonontwerp en -ontwikkeling en onderhouds- en ondersteuningsdiensten kunnen bieden. We kunnen ook Laravel-ontwerpers en -ontwikkelaars regelen voor parttime, fulltime basis, afhankelijk van uw nichebehoeften.

WordPress – Joomla & Drupal Outsourcing

Hetmedia is een van de toonaangevende WordPress-outsourcingbedrijven die ernaar streeft om producten en diensten van uitstekende kwaliteit te leveren. We hebben meer dan 1000+ WordPress-oplossingen geleverd aan onze wereldwijde klanten. De sleutel tot ons succes is dat onze klanten onze kameraden zijn geweest tijdens deze prachtige reis, en onze experts hebben geholpen om het beste in hen naar boven te halen en zo aan alle WordPress-projectvereisten van de klant te voldoen.”

WordPress Outsourcing Services

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar WordPress-outsourcingbedrijf. Hetmedia is een van de beste wereldwijde serviceproviders van WordPress – het best beoordeelde CMS-platform voor uw zakelijke websites, met goede ondersteuning en onderhoudskwaliteit. We kunnen outsourcingdiensten definiëren als een verdeling van een specifieke taak aan een extern expertteam. Het afhandelen van uitbestede projecten is geen gemakkelijke missie en het vereist een specifieke strategie op het gebied van projectplan, team, kosten en tijdlijn. Wij weten heel goed waar een uitbesteder naar op zoek is. We hebben dus een goed toegewijd team voor al uw WordPress-outsourcingprojecten, waaronder bedrijfsanalisten, marktonderzoeksexperts, WP-ontwerpers, WP-ontwikkelaars, kwaliteitsanalisten en een goed ondersteuningsteam. De ervaren professionals van Hetmedia kunnen elke complexe vraag zo snel mogelijk aan. Het uitbesteden van uw WordPress-projecten aan Seguro is betrouwbaarder dan alle andere WordPress-outsourcingbedrijven.

Joomla outsourcing

Als u op zoek bent naar een Joomla outsourcing bedrijf, dan hoeft u niet verder te zoeken. Hetmedia is een geregistreerd Joomla ontwikkelingsbedrijf gevestigd in NL. Afgezien van Indiase klanten heeft het Joomla-projecten uitbesteed aan veel klanten over de hele wereld. Zodra u Joomla-services aan ons uitbesteedt, zal ons team de nodige wijzigingen in de site aanbrengen en u terugsturen. U kunt er zeker van zijn dat u hoogwaardige Joomla uitbestede diensten van ons ontvangt.

Enkele van de belangrijkste hoogtepunten van onze uitbesteding van Joomla-services zijn:

*Kwaliteitsproducten en -diensten
*Tijdige levering of geld-terug-aanbieding
*Bespreekbare prijs- en tijdofferte
*Vriendelijk ondersteunend personeel
*100% klanttevredenheid

Drupal Outsourcing

Drupal-modules en -thema’s, ontwerp en maatwerk, migraties, upgrades en nog veel meer. We zorgen voor end-to-end ontwikkeling met behulp van de beste Drupal-bronnen. Met het AWG-team als Drupal-outsourcingpartner krijgt u uw project altijd op tijd en bespaart u aanzienlijk op uw budget.

Er zijn veel redenen waarom bedrijven vertrouwen op Drupal-consulting en outsourcing. Een aantal van deze redenen dwingen ons, als digitale experts van de industrie, om ze op onze website te vermelden. Hier gaat:

* Plan een nieuw project te starten en heb dus experts nodig om het hele proces met minimale supervisie te verzorgen.
* Als u niet zeker weet of outsourcing mogelijk is omdat u een klein bedrijf van 1 à 2 personen runt.
* Uw bedrijf wil de kosten van webontwikkelingsdiensten optimaliseren.
* Uw bedrijf heeft geen Drupal-ontwikkelaars in huis.
* Je hebt tijdelijke ondersteuning nodig van externe Drupal specialisten.
* Uw bedrijf werkt in de digitale sfeer, maar u werkt af en toe met Drupal-projecten, dus u heeft af en toe een Drupal-ontwikkelaar nodig in plaats van fulltime.
Staat jouw reden hier vermeld? Wij geloven dat discussie de sleutel tot succes is, en we horen graag van u.

Magento Shop Outsourcing

Magento is een robuust eCommerce-platform dat de flexibiliteit biedt om uw eCommerce-winkel te bouwen zoals u dat wilt. Het heeft echter een steile leercurve voor webontwikkelaars die ermee aan de slag gaan. In de meeste gevallen kan het tijd- en kostenefficiënter zijn om de ontwikkeling van Magento-projecten uit te besteden aan experts. Als een premium eCommerce-bureau gevestigd in NL, biedt Hetmedia superieure eCommerce-outsourcingdiensten. We zijn een vertrouwde partner voor niet alleen verkopers, maar ook webontwikkelingsbureaus over de hele wereld, als het gaat om Magento. We hebben een gepassioneerd team van interne ontwikkelaars die gemakkelijk zijn om mee te werken en de beste oplossing bieden voor elke taak, of het nu gaat om het opzetten van een winkel vanaf het begin, het ontwikkelen van uitbreidingen of het onderhoud van de online winkel.

Interest:

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

WordPress | Joomla | Drupal & Magento Outsourcing

Front End expertise:

 • HTML 5
 • CSS 3
 • JavaScript
 • Google Closure
 • Yui, JQuery
 • Native JavaScript

Backend expertise:

 • PHP 5 en 7

Framework:

 • Symfony 2 en 3
 • Laravel
 • Zend 2

Database:

 • MySQL
 • PostgreSQL

Preferred CMS:

 • Typo3
 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento (shop)

Extra expertise:

 • Animaties
 • Gepersonaliseerde video en/ of afbeeldingen

Laat ons meedenken, neem vrijblijvend contact op!